0
Kurv: 0,00 DKK
Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder, samt de særlige betingelser som vi tilbyder. Vi har valgt at samle alle tekster på en side, så du samlet kan printe dem ud. 

-Indledning

-Bestilling og betaling

-Kvittering for modtagelse

-Levering

-14 dages fortrydelsesret

-Returnering og ombytning

-Reklamation- hvis der er noget galt med varen

-Persondatapolitik

-Dine personlige oplysninger

Indledning

www.sistersbuy.dk ejes og drives af SistersBuy.dk P/S, CVR nr. 36996978. Virksomheden drives fra:
 

SistersBuy.dk

Thomasmindeparken 59

9440 Aabybro

Tel.: 4018 4404 / 2224 1389

E-mail: info@sistersbuy.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.sistersbuy.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. 

Bestilling og betaling

www.sistersbuy.dk er åben 24 timer i døgnet og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske at vi lukker webshoppen grundet vedligeholdelse. Du kan foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig. 

For at handle på www.sistersbuy.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi kan acceptere. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du alligevel købe varer, hvis du har hentet din værges accept eller iøvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

sistersbuy.dk kan der betales med:

-Dankort

-Visa Dankort

-Visa Electron

-Visa

-American Express, Mastercard, Maestro og JCB
-MobilePay

Alle priser er i DKK, Danske kroner og er incl. moms.

Der tages ikke gebyr ved betaling på sistersbuy.dk. Beløbet hæves først når varen afsendes.

Du vælger de varer du vil købe og lægger dem i “indkøbskurven”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af indkøbskurven. Du kan løbende tjekke indholdet, samt prisen for de valgte varer. 

Eventuelt ekstra betalinger, f.eks. fragt, vil først blive udregnet umiddelbart inden betaling.

Når du er klar til at færdiggøre din bestilling og indkøbskurven ser ud som den skal, vælger du “til betaling” og indtaster dine oplysninger. Herefter vælges betalings- og forsendelsesmetode, og du læser vores Forretningsbetingelser før du vælger at gennemføre ordren.

Indholdet i indkøbskurven kan ændres helt frem til at du bekræfter dit køb ved at trykke på “betaling”.

Hvis du har forespørgsler på varer som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på info@sistersbuy.dk eller tel. 4018 4404 / 2224 1389. Vi svarer så vidt muligt altid telefonen.

Alle priser på webshoppen er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. 

Kvittering for modtagelse af bestillinger og ordrebekræftigelser

Når du har bestilt en varer hos SistersBuy.dk, modtager du en ordrebekræftigelse af din bestilling pr. e-mail. Der er først indgået en købsaftale når du modtager en ordrebekræftigelse fra os. Alle ordrebekræftigelser indeholder et link til vores Forretningsbetingelser og en beskrivelse af vores forsendelsesposer, hvoraf de fleste kan genbruges til evt. returnering af varen.

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Levering

Vi leverer vores pakker via GLS og PostNord.

Vi har valgt disse 2 leverandører da de varetager forsendelserne til vores tilfredsstillelse.

Vi har valgt forskellige leveringstyper, så du kan finde den der passer dig bedst.

Priserne på fragt (gælder ikke Grønland, Færøerne og udlandet)

Leveret med GLS i pakkeshop efter eget valg kr. 29, gratis ved køb for over kr. 499.
Leveret med GLS på erhvervsadresse kr. 29, gratis ved køb for over kr. 499.
Leveret med GLS på privatadresse kr. 69.

Leveret med PostNord (uden omdeling) i pakkeboks eller posthus kr. 69.
Vi tilstræber at levere indenfor 1-3 hverdage og ellers vil vi så vidt mulig informere herom. Vi tager forbehold for udsolgte varer.


Fragt til Norge:
- Forsendelsesgebyr 199 DKK 
- Leveres med GLS 
- Leveringstid 2-5 hverdage

Varerne kan blive pålagt told, afgifter og moms i dit hjemland. SistersBuy.dk kan ikke holdes ansvarlig for påførte omkostninger, og det er alene købers ansvar at betale de eventuelt påførte meromkostninger.
Vær opmærksom på, at varerne kan blive tilbageholdt i tolden, indtil alle omkostninger er betalt, hvilket vil kunne forsinde din pakke væsentligt. Alle aftaler mellem kunden og SistersBuy.dk indgåes på dansk og i henhold til dansk lovgivning.

 

Fragt til Sverige:
- Forsendelsesgebyr 179 DKK 
- Leveres med GLS 
- Leveringstid 2-5 hverdage

Der betales dansk moms, men ingen told. Alle aftaler mellem kunden og SistersBuy.dk indgåes på dansk og i henhold til dansk lovgivning.

Afhentning på lager
Der er mulighed for at afhente varer bestilt på www.sistersbuy.dk på vores virksomhedsadresse, dog kun efter forudgående aftale med Gitte på tel. 2224 1389.

14 dages fortrydelsesret
Når du handler på nettet på www.sistersbuy.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Du skal inden 14 dage meddele os at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag du modtager varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften forlænges fristen til den næstkommende hverdag. I tilfælde af at ordren indeholder flere forskellige varer som leveres enkeltvis og ikke på samme dag, eller en vare der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidst leverede vare eller parti. 

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en sådan måde så du kan fastslå varens art, egenskaber og den måde varen fungerer på. Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi som skyldes anden håndtering end som ovenfor beskrevet. Du kan prøve varen som i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, og du vil i givet fald kun få en del eller intet af købssummen tilbage. Dette vurderes udfra varens handelsmæssige værdi efter vi har fået varen retur. Du må afprøve varen, men ikke tage den egentlig i brug, beskadige den, vaske den eller afklippe mærker og bånd til ophængning.

Vi forventer at du hurtigst muligt, efter at have meddelt os at du har fortrudt købet returnerer varen til os. Dette skal ske senest 14 dage efter at du har meddelt os at du fortryder købet.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelse af varen. Modtagelsen af varen regnes for at være den dag du modtager den med posten på din adresse eller den dag du kan afhente pakken i en pakkeshop.

Returnering og ombytning

Hvis du ønsker at fortryde købet og returnere, skal varen leveres tilbage til:

SistersBuy.dk

Thomasmindeparken 59

9440 Aabybro

-  for at gøre brug af vores billige og nemme returret til 39 kr., skal du sende en MAIL til info@sistersbuy.dk eller RINGE på 2224 1389, og vi sender dig en returseddel pr mail, som skal printes og sættes på pakken. Herefter afleveres pakken i en GLS pakkeshop. Vi tjener ikke på returfragten, men tilbyder det til en fordelagtigt pris til vores kunder. 

   BEMÆRK - prisen på 39 kr. gælder ikke ordrer sendt til kunder udenfor Danmark.

Posen som de fleste varer bliver sendt i kan genbruges. Du skal blot fjerne evt. papir i det gennemsigtige felt foran på posen og heri ligge GLS returseddel med vores adresse på som du har fået tilsendt pr mail. Det er nødvendigt at vedlægge følgeseddel og medsendte seddel vedr returforsendelser med ordrenr., så vi efterfølgende har mulighed for at tilbagebetale penge til dig.

Ved returnering skal du sørge for at pakken er forsvarligt indpakket . Du har selv ansvaret for pakken/varen indtil vi modtager den. Det er en god ide at gemme evt. kvittering og evt. track and trace nummer.

SistersBuy.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller anden måde hvorpå det forventes at vi betaler for returneringen.

Såfremt du nægter at modtage pakken fra posthuset, fragtmand, eller ikke henter den rettidigt på afhentningsstedet, vil pakken blive sendt retur til os og returfragtomkostningerne vil blive fratrukket det beløb der udbetales til dig efter returnering af varen.

Der er mulighed for at returnere varerne personligt på vores virksomhedsadresse, dog kun efter forudgående aftale med Gitte på tel. 2224 1389.

I ferieperioder, vil returpakker blive behandlet snarest mulig efter endt ferie.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb du har indbetalt for varen ved købet, ekskl.:

-     returfragt på 39 kr. såfremt vores GLS returseddel benyttes. 

Ønsker du ikke at benytte vores GLS returseddel er det kundens ansvar at betale fuld fragt ved returnering af varen.

Det tilbagebetalte beløb vil blive overført til samme betalingsmiddel som du betalt for varen med. Har du f.eks. betalt med kreditkort vil beløbet blive tilbagebetalt til det kreditkort du brugte ved købet. Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker hvis varens værdi er forringet. 

Varens værdi kan være forringet hvis;

-    du reelt har taget varen i brug.

-    varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

-    du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde de fungerer på. 

-    du ikke har fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger med plombering mm.

Du må gerne besigtige varen og prøve varen i samme omfang som i et prøverum eller i en butik.

Du hæfter for værdiforringelsen udover almindelig besigtigelse og afprøvning.

Du hæfter for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering , end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde varen fungerer på. 

Ombytning

Vi tilbyder gratis ombytning én gang når du benytter GLS returseddel, som du kan få tilsendt pr mail. 
Hvis du ønsker en anden vare end modtaget, kan du enten:

-     bytte til samme style i en anden størrelse; returnér varen og vi fremsender den ønskede størrelse, såfremt den er på lager, når vi har modtaget varen retur.

-     bytte til en anden style; placér først en ny ordre på www.sistersbuy.dk, og returnér derefter den uønskede vare i henhold til vores Forretningsbetingelser om gratis ombytning.

Reklamation, hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven, hvilket vil sige at der på alle varer er 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du kan få en mangelfuld vare repareret eller ombyttet. Du kan få pengene tilbage, hvis varen returneres til sælger, eller få et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor rimelig tid

Du skal returnere indenfor rimelige tid efter at du har opdaget fejlen elle manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt. 

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@sistersbuy.dk eller telefonisk på 2224 1389 / 4018 4404.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage nærmere instrukser. Det er en god ide at kontakte os først, inden du sender varen retur til reklamation, således at vi sammen kan kommunikere om hvorvidt fejlen eller manglen er en reklamation eller en følge af slid eller forkert eller uhensigtsmæssig brug af varen. Hvis reklamationen ikke vurderes at være en reklamation skal kunden selv afholde alle fragtomkostninger og transportomkostninger. Herunder også vores omkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan i særlige tilfælde opkræve dig et beløb på op til 500 kr for at undersøge varen. 

Husk altid at sende varen i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har selv ansvaret for pakken/varen indtil vores modtagelse. Gem derfor gerne postkvittering og evt. track and trace nummer. 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Køb af varer på www.sistersbuy.dk er undergivet dansk ret og enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole. 

Persondatapolitik

Når du handler via Sistersbuy.dk´s hjemmeside skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.
 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelser af dit udtrykkelige samtykke. Du er således informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt og du kan gøre indsigelse imod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Alle informationer som du overdrager til SistersBuy.dk bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres. SistersBuy.dk opbevarer som foreskrevet i regnskabsloven registrerede oplysninger i mindst 5 år ud over bogføringsåret. 

Tema fra Bewise
x
Spændende nyheder, inspiration og gode tilbud Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag eksklusive tilbud og nyheder.
Tilmeld dig vores @ nyhedsmail